JEMAIMA HARGA MURAH RM90

JEMAIMA HARGA MURAH RM90 Set Original Bukan Fake Testimoni Review Kesan Kelulusan KKM Promosi Online Malaysia 


Nak Order??

SMS/WHATSAPP:

0132117313

Sekarang ni semua berebut-rebut nak jemaima whitening pills yang new formula and new packging kan. .

Kenapa ? .

Sebab testimoni and feedback jemaima NEW formula ni amat mengejutkan kalau korang nak tau. Kalau dulu sesetengah orang je yang dapat feedback kulit dah cerah dalam masa kurang dari seminggu .

Dulu paling cepat 2 minggu kan? TAPI jemaima new formula ni boleh dikatakan 90% cust dapat feedback dalam masa 5 hari ! SERIUSSS .. Testimoni dah meluru masuk dah cuma sis tak sempat nak update. Insyallah besok sis update.. Jangan terkezuttt !! #jemaimabeauty#jemaimatestimonial#jemaimadihati#jemaimawhiteningpills

PERKONGSIAN PENGGUNA JEMAIMA

Helloooo ! Sape kt sini ada masalah kulit kusam, ada bintik2 hitam bekas jerawat yang sangat degil utk hilangkan dan paling tak suka ada masalah jerawat cepat je naik kt muka bila stress ?

 😱 Haaaa , awak2 boleh amalkan JEMAIMA WHITENING PILS tauuuu . Wanie dah amalkan seminggu dah. Alhamdulillah, okay sangat 👍🏻

Posted in Pelbagai | Leave a comment

JEMAIMA WHITENING PILLS HARGA MURAH TESTIMONI RM90

JEMAIMA WHITENING PILLS HARGA MURAH TESTIMONI RM90 Set Original Bukan Fake Testimoni Review Kesan Kelulusan KKM Promosi Online Malaysia 


JEMAIMA WHITENING PILLS 

JEMAIMA WHITENING PILLS adalah supplement yg berfungsi mencantikkan kulit kita dpd dalaman, mencerahkan kulit, menjadikannya lebih gebu dan anjal, bebas minyak serta bebas jeragat. Ia sangat berkesan seawal 5 hari kerana formulasinya menggunakan manfaat sisik ikan merah sebagai bahan utama.


JEMAIMA WHITENING PILLS telah menggunakan Collagen yang paling MAHAL & TERBAIK untuk memutihkan kulit. Ianya dari SISIK IKAN MERAH iaitu salah 1 collagen yg terbaik di DUNIA kerana dapat menghasilkan sel-sel baru dalam badan kita serta memberi kesan positif dari dalam & luar tubuh dengan cepat.

KHASIAT JEMAIMA WHITENING PILLS :


  • Mengurangkan kedut-kedut & garis halus
  • Agen semulajadi utk mencerah & memutihkan kulit
  • Membantu melindungi kulit dari sinaran UV
  • Sebagai antioksidan, anti radang, anti kanser & mampu mengawal masalah leukemia
  • Membantu mencegah penyakit alzheimer
  • Mengawal tekanan darah tinggi & penyakit diabetes
  • Bahan kandungan ikan merah sumber kolagen yg sangat elastik
  • 6000 kali lebih efisien dari vitamin c biasa

Nak Order??

SMS/WHATSAPP:

0132117313

RASAKAN 10 kali ganda KESAN pantas JEMAIMA WHITENING PILLS+
.
 Kesan pemutihan seluruh tubuh badan sehingga 10x ganda dengan selamat !
 Membersihkan dari dalam seputih & selicin mutiara 
 Memerahkan bibir secara semulajadi
 Memudarkan jeragatt & jerawatt degil sepantas 3 hari
 Memulihkan parut, kesan berlubang seawal 1 minggu
 Menghilangkan pigmentasi, radang, melasma dan bintik hitam
 Agen detoksifikasi Nombor 1 di dunia (memudahkan penyerapan semaksimum 10x ganda ke seluruh tubuh)
 Agen antioksidan TERBAIK dalam meremajakan & mempercepatkan pertumbuhan sel baru 
 Mengecilkan liang pori terbuka sekaligus menjadikan warna lebih rata & sekata
 Menjadikan rambut sihat, lebat, hitam berkilau bak mutiara
 Memutihkan gigi dan merawat gusi bengkak dan berdarah
 Mempercepatkan pembentukan tulang 
Posted in Pelbagai | Leave a comment

JEMAIMA WHITENING PILLS HARGA MURAH RM90 ORI

JEMAIMA WHITENING PILLS HARGA MURAH RM90 ORI Set Original Bukan Fake Testimoni Review Kesan Kelulusan KKM Promosi Online Malaysia 


Nak Order??

SMS/WHATSAPP:

0132117313

 kusam berjerawat buat diri kurang yakin diri?
Kulit kering tiada seri tampak tua dari usia?

Mahu kulit gebu cerah sekata hingga hujung kaki?

Usah risau kerana Jemaima Whitening Pills dengan formula terbaru dapat membantu anda atasi masalah kulit dihadapi seawal 1 minggu!

Ratusan pengguna berpuas hati dengan kesannya walau belum habis sebotol pertama!



KEBAIKAN & KEISTIMEWAAN JEMAIMA WHITENING PILLS :


🌻 Sebagai anti oksidan bagi kulit

🌻 Wajah putih halus merona untuk jangka panjang

🌻 Meningkatkan kecerahan & kelembutan kulit

🌻 Menjadikan kulit kencang, lembap, licin & kenyal

🌻 Mengurangi garis2 halus & kedutan juga pigmentasi / jeragat

🌻 Mengurangi radang kulit / kulit sensitif 

🌻 Mengatasi bintik hitam, kulit bermiyak, kusam dan menghilangkan bekas jerawat

🌻 Menjadikan bibir & puting breast yg hitam kembali pink semulajadi

🌻 Memutihkan ketiak, siku, celahan lipatan2 pada tubuh yang kusam / hitam

🌻 Mencegah jerawat & mempercepat proses penyembuhan jerawat

🌻 Mensekatakan tona warna kulit & membuat kulit bersinar

🌻 Menguatkan kuku & rambut

🌻 Mengecilkan pori2

🌻 Mengaktifkan penghasilan kolagen secara semulajadi dalam tubuh

🌻 Merangsang penghasilan sel2 kulit baru

🌻 Sangat bagus untuk mereka yang banyak aktiviti luar, bersukan & berjemur kerana kulit anda kini lebih power menentang sunburn!


KANDUNGAN UTAMA JEMAIMA WHITENING PILLS 

♠ Kolagen sisik ikan merah ♠ Vitamin C ♠ Astaxanthin ♠ Mirifica ♠ Acaiberry ♠ Grape Seed 



CARA MAKAN JEMAIMA WHITENING PILLS 


♥ 1 kapsul pagi sebelum sarapan

♥ 1 kapsul malam sebelum tidur

♥ Penggunaan untuk 30 hari

♥ Sesuai untuk usia 16 tahun ke atas

♥ Boleh diambil ibu mengandung 6 bulan keatas

♥ Boleh diambil ketika period


ISI KANDUNGAN : 60 KAPSUL / BOTOL (untuk sebulan)

Posted in Pelbagai | Leave a comment

HUNNY BUNNY MISS V PERFUME HARGA MURAH 013-2117313

HUNNY BUNNY MISS V PERFUME HARGA MURAH Set Original Bukan Fake Testimoni Review Kesan Kelulusan KKM Promosi Online Malaysia 



Nak Order??

SMS/WHATSAPP:

0132117313

hunny bunny missv perfume…😍😍
Mengubati masalah miss v
Seperti keputihan…kegatalan…bau yg tidak menyenangkan
Herba2 semula jadi digabungkan dengan exstract strawberry.


Hunny Bunny MissV Perfume

“Syoknya PAKAI MISS V PERFUME, SIS HUNNY BUNNY 😊 FALL IN ❤”

✔ KEPUTIHAN HILANG
✔ GATAL2 AREA MISS V pun HILANG
✔ BILA spray wangi 🍓 strawberry dan rasa sejuk hihi..
✔ Orang sebelah Siap Tegur “Tanya pakai minyak wangi apa?”~~

Nak Order??

SMS/WHATSAPP:

0132117313

Posted in Pelbagai | Leave a comment

HUNNY BUNNY MISS V PERFUME HARGA MURAH HILANG BAU KEMALUAN

HUNNY BUNNY MISS V PERFUME HILANG BAU KEMALUAN Set Original Bukan Fake Testimoni Review Kesan Kelulusan KKM Promosi Online Malaysia 


HUNNY BUNNY MISS V PERFUME


Spray jew,hilang gatal miss v
Spray jew,Keputihan pown lari
Spray jew,miss v terus wangi
Spray jew,pasti selesa sepanjang hari

Nak Order??

SMS/WHATSAPP:

0132117313

Gunalahh HUNNY BUNNY miss v perfume 
(feminin strawberry,manjakani,serapat,sireh,whitening)
Hanya spray, tak perlu cuci..
tak perlu pentyliner lg…
Horrrayyy!!
MASALAH DALAMAN WANITA SELESAI DALAM MASA 3HARI!
HUNNY BUNNY merupakan perfume miss V yang di formulasi dari bahan-bahan semulajadi iaitu ekstrak buah manjakani, sireh, serapat dan buah strawberry untuk membantu masalah bahagian intim wanita serta memberi keharuman kekal 24jam sepanjang hari.

FUNGSI HUNNY BUNNY MISS V PERFUME :-

✅Menghilangkan kegatalan
✅Membunuh bakteria dan kulat
✅Merawat keputihan
✅Mengetatkan faraj
✅Memulihkan luka selepas bersalin
✅Memberi haruman 24jam sepanjang hari
✅Mencegah kegatalan,kulat serta ketidakselesaan
✅Mencegah bau yang kurang enak

……………..
SIAPA YANG BOLEH GUNA HUNNY BUNNY MISS V PERFUME NI??
❤anak dara 18+++(yang mempunyai masalah keputihan)
❤wanita yang sudah berkahwin
❤Ibu berpantang
❤Ibu mengandung
100% organik dan selamat digunakan..

KANDUNGAN BAHAN HUNNY BUNNY MISS V PERFUME :-
✏ Aqua, Ekstrak Manjakani, Ekstrak Strawberry, Sireh, Yogurt, Pengawet, Pewarna dan Pewangi yang dibenarkan.

CARA PENGGUNAAN HUNNY BUNNY MISS V PERFUME :-
✔Selepas mencuci bahagian feminin anda, lap atau keringkan terlebih dahulu. Kemudian semburkan miss V spray pada jarak 15cm,seeloknya spray dalam keadaan duduk mencangkung. Tidak perlu lap atau keringkan setelah spray, biarkan ia bertindak untuk memerangkap kuman serta mencegah bau. Boleh disembur pada bila-bila masa sahaja yg anda mahu.
✔Boleh di spray terus ke panties (seluar dalam) untuk menghalang bau.
.
Time period Tak digalakkan untuk Spray

“TIADA LAGI BAU,TIADA LAGI HAMIS,TIADA LAGI BECAK”
Posted in Pelbagai | Leave a comment

HUNNY BUNNY MISS V PERFUME HARGA MURAH PROMOSI

HUNNY BUNNY MISS V PERFUME HARGA MURAH PROMOSI Set Original Bukan Fake Testimoni Review Kesan Kelulusan KKM Promosi Online Malaysia 


 

 
HUNNY BUNNY MISS V PERFUME
SEWANGI MAHKOTA INDAH DI SYURGA

Nak Order??

SMS/WHATSAPP:

0132117313

Feminin Intimate Perfume yang dihasilkan dari ekstrak strawberry,manjakani,serapat,sireh, dan bahan-bahan untuk skin whitening.


Hanya spray tanpa perlu dicuci. 
Tidak perlu panty liner lagi !!!

MASALAH DALAMAN WANITA SELESAI DALAM MASA 3HARI! 

 
HUNNY BUNNY merupakan perfume miss V yang di formulasi dari bahan-bahan semulajadi iaitu ekstrak buah manjakani, sireh, serapat dan buah strawberry untuk membantu masalah bahagian intim wanita serta memberi keharuman kekal 24jam sepanjang hari.
 

FUNGSI HUNNY BUNNY MISS V PERFUME :
 ✅Menghilangkan kegatalan
✅Membunuh bakteria dan kulat
✅Merawat keputihan
✅Mengetatkan faraj
✅Memulihkan luka selepas bersalin
✅Memberi haruman 24jam sepanjang hari
✅Mencegah kegatalan,kulat serta ketidakselesaan
✅Mencegah bau yang kurang enak
 
 
 

HUNNY BUNNY MISS V PERFUME SESUAI UNTUK :
❤ Anak dara 18 tahun keatas (yang mempunyai masalah keputihan) 
❤ Wanita yang sudah berkahwin 
❤ Ibu berpantang 
❤ Ibu mengandung 

100% ORGANIK DAN SELAMAT DIGUNAKAN
Posted in Pelbagai | Leave a comment

HUNNY BUNNY MISS V PERFUME – HARGA MURAH ORIGINAL

HUNNY BUNNY MISS V PERFUME – HARGA MURAH ORIGINAL Set Original Bukan Fake Testimoni Review Kesan Kelulusan KKM Promosi Online Malaysia


HUNNY BUNNY MISS V
 PERFUME – HARGA 
MURAH ORIGINAL

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

HUNNY BUNNY MISS V PERFUME
HUNNY BUNNY MISS V PERFUME

Nak Order??

SMS/WHATSAPP:

0132117313

HUNNY BUNNY MISS V PERFUME
HUNNY BUNNY MISS V PERFUME


HUNNY BUNNY MISS V PERFUME
HUNNY BUNNY MISS V PERFUME

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
HUNNY BUNNY MISS V PERFUME

MASALAH MISS V MENGGANGGU KESELESAAN ANDA????? KEYAKINAN 
DIRI MENGGANGGU PRESTASI DIRI ANDA???MUKA CANTIK..TIAP-TIAP HARI 
JAGA MUKA!! TAPI ALAT MAHKOTA BAWAH TAK JAGA!! KETERAMPILAN ANDA
TAKKAN KEMANA-MANA JUGA. JOMMM UBAH GAYA HIDUP ANDA BERMULA SEKARANG!!!!!.Memperkenalkan Hunny Bunny Miss V Perfume pewangi nom.1 
pilihan para wanita yg bukan sahaja mencantikkan luaran,namun ia juga berkesan 
dlm merawat segala masalah dalaman wanita!.So simple!!!Spray jew,hilang gatal 
miss v..Spray jew,Keputihan pown terus lari..Spray jew,miss v terus wangi..Spray jew,semestinya anda selesa sepanjang hari..TUNGGU APA LAGI!!!!! JOM 
DAPATKAN PEWANGI INI HARI INI JUGA!!!.RAHSIA INTIM WANITA YANG 
KEKAL REMAJA DAN DARA!!! SIAPA CEPAT DIA DAPAT..PRODUK NI
 MEMANG ANTARA PRODUK TOP SELLING.SIAPA MELEPAS
 DIA KETINGGALAN..


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
HUNNY BUNNY MISS V PERFUME

Membantu mencegah kegatalan serta ketidakselesaan.
Membantu memulihkan luka selepas bersalin.
Memabntu merawat keputihan.
Membantu mencegah bau yang kurang enak.
Membantu menghilangkan kegatalan.
Membantu membunuh bakteria dan kulat.
Membantu mengetatkan faraj.
Membantu memberi haruman 24jam sepanjang hari.
Wanita yang dah berumahtangga pun boleh guna.
Ibu berpantang tidak terkecuali penggunaannya.
Ibu mengandung juga sesuai menggunakan pewangi ni.
Anak dara 18+++(yang mempunyai masalah keputihan).

FUNGSI HUNNY BUNNY MISS V PERFUME


FUNGSI HUNNY BUNNY MISS V PERFUME

Posted in Pelbagai | Leave a comment